تماس
انتقال کالا به روش کراس استافینگ چگونه است؟

انتقال کالا به روش کراس استافینگ چگونه است؟

تجارت و فعالیت اقتصادی چیزی است که اکثر مردم به دنبال آن هستند اما بسیاری از مردم در این کار شکست می خورند. قطعاً یکی از دلایلی که منجر به شکست مردم در بازارهای مالی و تجاری می‌شود عدم آگاهی و شناخت نامناسب آنها از اینگونه بازار ها می باشد. پیش از آن که افراد وارد دنیای تجارت شوند باید با مفاهیم و شیوه‌های مختلف تجارت آشنا گردد. یکی از مهمترین مواردی که تجارت در کار خودشان باید به دنبال راهکارهای مناسب برای آن باشند شیوه انتقال کالا است.

تا به امروز روش های مختلفی برای انتقال کالا به ویژه انتقال کالاهای بین المللی پیشنهاد شده است و بسیاری از آنها مورد استفاده قرار گرفته اند. بدون شک انتقال کالا به روش کراس استافینگ یکی از بهترین روش های انتقال کالا است. کراس استافینگ در حقیقت یک روش حمل و نقل دریایی است. در این روش کالاهای تجاری بین کشتی های مختلف جابجا می شوند تا در نهایت به مقصد برسند. معمولاً در این روش برای تعویض کالا ها از یک کشتی به کشتی دیگر، کل کانتینر کالا بین کشتی ها جابجا می شود.

البته گاهی اوقات هم بنا بر حساسیتی که در مورد محموله وجود دارد این امکان هست که برخی محموله های داخل کانتینر با کانتینر دیگری تعویض شوند. استفاده از روش کراس استافینگ که معنای لغوی آن پر کردن روبرو است با توجه به مزایا و ویژگی هایی که دارد و رفع بسیاری از مشکلات صادرات و واردات بین کشورهای مختلف مورد توجه تجار بسیاری واقع شده است. بهتر است شما هم با انتقال کالا به روش کراس استافینگ بیشتر آشنا شوید. آشنایی با این شیوه ها سبب می‌شود شما در تجارت خودتان قدرت انتخاب بیشتری داشته باشید و در شرایط پیچیده از بهترین روشها برای انتقال کالا استفاده کنید.

انتقال کالا به روش کراس استافینگ

مهم ترین دلایل استفاده از انتقال کالا به روش کراس استافینگ

نبود ظرفیت لازم را برای بارگیری

انتقال کالا به روش کراس استافینگ دلایل خاص خودش را دارد. اولین دلیلی که برای این کار این است که بسیاری از بنادر موجود در جهان ظرفیت لازم را برای بارگیری و تخلیه بار ندارند. به همین دلیل آنها به ویژه در زمانی که قرار است کشتی های غول پیکر بارگیری کنند یا تخلیه بار انجام دهند از روش کراس استافینگ بهره می برند. این روش به آنها کمک می‌کند تا محموله موجود در کشتی های بزرگ را در مکانی دور تر است بندر به کشتی‌های کوچک انتقال دهند و در نهایت آنها را در بنادر خودشان بارگیری کنند. در واقع تحت چنین شرایطی روش کراس استافینگ تنها روش موجود برای انتقال محموله است.

انتقال کالا به روش کراس استافینگ به‌ دلیلی به خدمتتان بیان کردیم در بسیاری از کشورهای دنیا به ویژه کشورهای کوچک مرسوم است. چرا که این کشورها زیرساخت لازم را برای پهلو گرفتن کشتی های غول پیکر ندارد و برای واردات کالای مورد نیاز خودشان مجبورند از این شیوه استفاده کنند.

راهکاری برای دور زدن تحریم های سیاسی

اما دلیل دومی که می‌خواهیم در این جا برای شما در جهت استفاده از روش کراس استافینگ بیان کنیم، ارتباط زیادی با کشور خودمان دارد. استفاده از این شیوه برای دور زدن تحریم های سیاسی، بهترین راهکار انتقال بار است. با توجه به اینکه تمامی کشتی های تجاری دارای کد منحصر به فردی هستند که هویت آنها و محموله شان را مشخص می‌کند، این موضوع کمک می‌کند تا بازرگانان با دور زدن تحریم های سیاسی وضع شده در کشورشان کالاهای موجود در کشتی های از مبدا تحریمی را به شکل دیگری به بنادر انتقال دهند.

استفاده از روش کراس استافینگ، یکی از بهترین روش ها برای دور زدن تحریم ها است. البته برای دور زدن تحریم ها به این شیوه شما احتیاج دارید از یک کشور ثالث کمک بگیرید و آن کشور هم نباید محدودیتی برای تجارت داشته باشد یا به عبارت بهتر تحریمی در زمینه تجارت وضع نکرده باشد. با استفاده از روش کراس استافینگ شما ابتدا بارهای خودتان را به کشور ثالث انتقال داده و از آنجا می توانید بارها را در اختیار خریدار بگذارید و هم از طریق کشتی های کشور ثالث محموله را وارد کشور خودش می کند. ضمناً شما برای خرید کالاهای تحریمی هم می توانید از این شیوه استفاده کنید.

دلایل استفاده از انتقال کالا به روش کراس استافینگ

انتقال کالا به روش کراس استافینگ و نکات مهم درباره آن

زمانی که قرار است انتقال کالا با روش کراس استافینگ انجام شود شما باید نکات متعددی را مد نظر قرار دهید. در واقع استفاده از این روش برای این نیست که کالا را به یک کشور ثالث ببرید و از آن طریق به مقصد خودتان منتقل کنید یا از طریق کشور ثالث وارد کشور خودمان کنید .

همکاری با شرکت های معتبر در این شیوه

شما باید تمامی اسناد تجاری مثل بارنامه را به نام شرکتی در کشور ثالث کنید و از آن طریق عملیات را اجرایی نمایید. در واقع شما باید ابتدا با یک شرکت در کشور ثالث مد نظرتان که مورد تایید شما و خریدار یا فروشنده خارجی است، در مورد روش کراس استافینگ به توافق برسید. بعد از اینکه به توافق رسید به محض حمل کردن بار در کشتی خودتان اطلاعات مربوط به کالاهای تجاری مثل بارنامه اصلی صادر شده در ایران را برای شرکت ثالث ارسال کنید تا آن شرکت بتواند تمامی مجوزهای لازم برای انتقال کالا از کشور خودش را آماده کند.

بعد از این که این مراحل انجام شد و کشتی حامل کالاهای شما در کشور ثالث پهلو گرفت شما باید به دنبال یک بوکینگ کانتینر باشید و با استفاده از آن انتقال کانتینرها را انجام دهید. بعد از آن کشتی می تواند به سمت مقصد اصلی خود حرکت کند. توجه کامل داشته باشید روش کراس استافینگ به عنوان یک روش پر ریسک در انتقال کالا شناخته می‌شود و از این جهت شما حتماً باید با شرکت های معتبر در این زمینه همکاری داشته باشید.

دریافت اطلاعات لازم از دیگر تجار موفق و لزوم تحقیق شخصی

معمولاً تاجران ایرانی با چندین شرکت معتبر در کشورهای امارات و ترکیه برای انتقال کالا به روش کراس استافینگ همکاری دارند. شما می توانید اطلاعات مربوط به این شرکت‌ها را از دیگر تجار بدست آورید اما حتماً پیش از اقدام به همکاری در مورد این شرکت ها خودتان هم تحقیقات کافی داشته باشید و نسبت به آنها اطمینان پیدا کنید. ضمناً یک نکته تجاری خارج از این بحث را همیشه مد نظر قرار دهید که تجارت پر از چالش و ریسک است و اگر آدم ریسک پذیر نیستید بهتر است به سراغ تجارت نیایید.

نکات مهم درباره روش کراس استافینگ

معایب انتقال کالا به روش کراس استافینگ

احتمالا خودتان هم متوجه شده اید که انتقال کالا به روش کراس استافینگ با توجه به اینکه دارای ریسک زیادی است معایبی هم ممکن است داشته باشد. زمانی که قرار است کالا به این شیوه منتقل شود شما باید موارد زیادی را بررسی کنید و برخی زیرساخت‌های لازم را نیز آماده سازی کنید.

  • وجود جرثقیل در کشتی انتقال بار: اولین مشکل بزرگی که شما در حین استفاده از این روش با آن برخورد خواهید کرد این است که نیاز به جرثقیل خواهید داشت. در واقع یکی از کشتی هایی که قرار است بار بین آن ها جابجا شود باید مجهز به جرثقیل باشد تا بتواند مراحل انتقال بار را انجام دهد.
  • شرایط آب و هوایی: یکی دیگر از مشکلاتی که در هنگام انتقال کالا به روش کراس استافینگ خواهید داشت، شرایط آب و هوایی است. شما نمی توانید تحت هر شرایط آب و هوایی این انتقال را انجام دهید و به ویژه اگر دریا مواج باشد اصلاً نمی توانید از روش کراس استافینگ استفاده کنید.
  • امکان ضرر و زیان: یکی از مشکلات دیگر این انتقال آسیب رسیدن به برخی کانتینر های موجود در کشتی ها است که سبب می شود شما دچار ضرر و زیان شوید. حتی ممکن است بخشی از کالاهای شما در حین عملیات انتقال از بین برود و شما باید این مورد را به عنوان ضرر تجارت خودتان قبول کنید.
  • هزینه زیاد و زمان طولانی: توجه داشته باشید که انتقال کالا به روش کراس استافینگ نیازمند زمان طولانی می باشد. در حقیقت این روش در مقایسه با روش تخلیه و بارگیری به طور مستقیم از نادر وقت بیشتری از شما خواهد گرفت. یکی از مهمترین دلایلی که سبب می‌شود کشورهای کوچک در زمینه های اقتصادی شیب رشد کندی داشته باشند همین موضوع است. معمولاً استفاده از این روش برای انتقال کالا هزینه های زیادی هم برای تاجران به همراه دارد.
معایب انتقال کالا به روش کراس استافینگ

از انتقال کالا به روش کراس استافینگ استفاده کنیم؟

شرایط کشور ما به گونه ای است که انتقال کالا به روش کراس استافینگ تبدیل به شیوه‌ای شده است که تمام تجار برای حفظ حیات تجاری خودشان ناگزیر هستند از آن استفاده کنند. در حقیقت شاید بازرگانان دیگر کشورها با توجه به شرایط کشور شان کمتر نیاز پیدا کنند از این شیوه استفاده نمایند اما تاجران ایرانی به شدت از این شیوه برای انتقال کالا بهره می برند. دلیل این موضوع هم کاملاً مشخص است. روش کراس استافینگ همانطور که در خلال مطلب اشاره کردیم، بهترین شیوه برای دور زدن تحریم های سیاسی که علیه کشور ما وضع شده است می باشد.

شما هم اگر به دنبال این هستید که به عنوان یک تاجر ایرانی در دنیای اقتصاد موفق شوید ناگزیر هستید از این شیوه استفاده کنید. البته توجه داشته باشید که ما در این مطلب صرفاً سعی کردیم شما را با این روش آشنا کنیم و هیچگونه اصراری مبنی بر اینکه از این شیوه استفاده کنید یا نکنید نداریم، اما با توجه به شرایط کشور ما ندارد و واقعیات را با شما در میان گذاشتیم تا تصمیم بهتری در تجارت خودتان بگیرید.

کاربرد انتقال کالا به روش کراس استافینگ

مقالات مرتبط

دیدگاه

0 نظر تاکنون ارسال شده است
×

حساب کاربری

برای استفاده از خدمات صادرات 98، وارد حساب کاربری خود شوید.
question